NOKIAN TYRES I3 175/70 R13 82T

Nokian i3 - Kiváló menetstabilitás

  • Pontos kormányzás és alacsony zajszint
  • Az aquaplaning megelőzését támogató tulajdonságok
  • Kisebb gördülési ellenállás és kisebb üzemanyag-fogyasztás.

A Nokian i3 gumiabroncsot elsősorban a közepes és kisebb családi autókhoz fejlesztettük ki. A három fő hosszanti barázda hatékonyan megelőzi az aquaplaning kialakulását, valamint biztosítja a gumiabroncs csendes futását, továbbá a gépkocsi stabilitását nagyobb sebesség esetén is. A külső és belső vállbordák kialakítása, az aszimmetrikus mintázat száraz és nedves úton is pontosan átviszi az útra a kormánykerékről érkező manőverezési utasításokat. A Silica adalékanyagot tartalmazó új futókeveréknek köszönhetően a gumiabroncs nedves tapadása kiváló.

Nokian Tyres
175/70 R13 82T
C1
E
E
AC
70

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni. Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez. További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el. Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

NOKIAN TYRES

A Nokian Tyres finn gumiabroncs gyártó 1932-től gyárt személygépjármű abroncsokat. Európában az egyetlen gyártó, aki saját téli tesztközponttal rendelkezik.

A Nokian Tyres nyári és téli mintázatainak középpontjában a biztonság áll. A több mint 80 éves tapasztalat biztosít minket arról, hogy a gumiabroncsok a legjobb felkészültség szerint készülnek. A finn gyár híres kiváló téli gumi kínálatáról, melyek folyamatosan kiemelkedő eredményeket érnek el a tesztek során, de a nyári gumi mintázatokról sem szabad megfeledkezni!

A Nokian Tyres mintázatai kitűnő teljesítményt nyújtanak száraz és nedves úton egyaránt. Használat közben pontos és stabil vezetési élmény mellett magas fokú komfort érzetet, alacsony zajszintet és kiváló kezelhetőséget tapasztalhatunk. Tapasztalatainkat az autós tesztek is alátámasztották, ahol rendre a prémium kategóriás abroncsok között végzett.

Akció
most akár
0%
kedvezmény
Akciós ár:
17.400 Ft
13.701 Ft + ÁFA
Eredeti ár: 17.400 Ft
Kedvezmény: 0%